Inloggen Volg ons op twitter twitter Like ons op Facebook facebook

Nieuws

Nieuw: Luxalon® audio set

Met de nieuwe audio set van Luxalon® zing je overal in huis mee met je favoriete hits. De Luxalon® audio set met bluetoothmodule is een wireless high-end toepassing die eenvoudig te bedienen is vanaf smartphone, tablet of laptop. Zo luister je via Spotify, YouTube of Apple Music altijd naar je eigen muziek. Dankzij de kleine afmetingen is de speaker mooi weggewerkt in het plafond. De krachtige tweeweg-luidsprekers van de audio set geven een mooie en volle sound. Waar beluister jij je favoriete muziek?

Meer informatie over de Luxalon® audio set

Natuurlijke kleuren 300L plafond

Het consumentenplafond 300L van Luxalon® is nu beschikbaar in nog meer kleuren. De kleurmeesters van Luxalon® hebben zich voor deze kleuren laten inspireren door de natuur. Met kleuren als Zacht Wolkenwit, Kwartsgrijs en Papyruswit speelt Luxalon® in op de vraag naar frisse en zachte kleuren voor het plafond. De natuurlijke kleuren geven iedere ruimte een rustige en serene uitstraling.

Bekijk de kleurencollectie van Luxalon® plafondsNu ook inbouwspots met LED-verlichting

Naast de gebruikelijke halogeenverlichting heeft Luxalon® nu ook Osram LED-verlichting aan het programma toegevoegd. De LED-lampen zijn niet alleen modern en stijlvol, maar bieden ook een scala aan voordelen op het gebied van zuinigheid, (licht)kwaliteit en duurzaamheid. Zo bedraagt de energiebesparing tot wel 80% ten opzichte van het gebruik van gloeilampen en kennen ze een levensduur van 25 jaar en langer. De LED-verlichting en aangepaste transformator zijn bovendien geschikt om toe te passen in bestaande inbouwspots en zijn om die reden eenvoudig te plaatsen.

> Volg ons op Twitter

Luxalon inbouwradio Bluetooth

Ipod Iphone docking station

LED exclusieve inbouwspots