Inloggen Volg ons op twitter twitter Like ons op Facebook facebook

Luxalon® plafond: vochtbestendig, schimmelvrij, praktisch.

Met een Luxalon® plafondsysteem bent u verzekerd van kwaliteit. De plafonds zijn vochtbestendig en voorkomen condensvorming. Hierdoor wordt de kans op schimmel in de badkamer, keuken of buitenruimte aanzienlijk verkleind. Luxalon® plafonds zijn niet alleen praktisch, maar knappen het interieur ook op. De losse plafondpanelen zijn namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren, finishes en breedtes. Bovendien kunnen inbouwspots en een audio set worden geïntegreerd in het plafond. Zo stemt u de ruimte helemaal af op uw wensen en past het perfect bij de rest van uw interieur. Door het subtiele lijnenspel in het plafond oogt elke ruimte groter.

Luxalon® plafond als praktische oplossing

Vochtbestendig plafond

Luxalon® plafonds zijn 100% vochtbestendig en daardoor uitermate geschikt voor ruimtes waar veel vocht vrijkomt, zoals badkamers. Dankzij de vochtbestendigheid van het plafond krijgt schimmel geen kans om te groeien. Zwarte plekken en muffe geuren behoren daarmee tot het verleden.

Onderhoudsvrij plafond

Een Luxalon® plafond is vrijwel onderhoudsvrij. U hoeft de plafondpanelen namelijk slechts één keer per jaar schoon te maken. Een vochtige doek over het plafond halen, is vaak al voldoende om voor een jaar verlost te zijn van vervelende schoonmaaktaken. Ook hoeft u het plafond niet meer te schilderen: dat bespaart u tijd en kosten.

Alles mooi weggewerkt

Met een Luxalon® plafond werkt u netjes weg wat u liever niet ziet. Denk hierbij aan leidingen, bedradingen en lelijke plekken op het bestaande plafond. Elk plafondpaneel van Luxalon is afzonderlijk te demonteren. Hierdoor kunt u overal goed bij, mocht er een probleem zijn met bijvoorbeeld een leiding.

Eenvoudig te monteren plafond

De vochtbestendige lamellen van het Luxalon® plafondsysteem worden geproduceerd vanaf een lengte van tachtig centimeter en kunnen tot een lengte van maximaal tien meter op maat worden gemaakt voor uw woning. Een Luxalon® plafond is eenvoudig te monteren door een van onze monteurs. U kunt uw meubels gewoon laten staan en hoeft deze tijdens de montage niet af te dekken. Voor meer informatie kunt u terecht bij een van de Luxalon® verkooppunten.

Luxalon® geeft vijf jaar volledige garantie op de plafonds.