Inloggen Volg ons op twitter twitter Like ons op Facebook facebook

Badkamer


Vanwege de praktische eigenschappen van aluminium is een Luxalon® plafond uitermate geschikt voor in de badkamer.

Vochtbestendig


Met een badkamerplafond van Luxalon® heeft u nooit meer last van condensvorming en schimmel. Doordat het badkamerplafond gemaakt is van hoogwaardig gecoat aluminium, neemt het plafond de temperatuur van de omgeving over. Een Luxalon® plafond is daarmee 100% vochtbestendig.


Onderhoudsvrij


Met Luxalon® heeft u geen omkijken naar het onderhoud van uw badkamerplafond. Een Luxalon® plafond is namelijk vrijwel onderhoudsvrij. Eén keer per jaar een vochtige doek over uw badkamerplafond halen is vaak al voldoende. Witten van het plafond is verleden tijd.


Verlichting


U kunt spots overal in het badkamerplafond inbouwen. Voor de verlichting hoeft u geen rekening te houden met de aansluitpunten in de badkamer. Bedrading, leidingen en buizen kunnen eenvoudig en netjes worden weggewerkt onder het plafond. Zo kunt u uw badkamer sfeervol verlichten met voldoende licht, daar waar u het nodig heeft.

Luxalon badkamerplafond   Luxalon onderhoudsvrij plafond in badkamer   Luxalon inbouwspots badkamer plafond
         
Vochtbestendig badkamer plafond Luxalon   Condensvorming voorkomen met Luxalon badkamer plafond   Schimmel voorkomen met Luxalon badkamer plafond
         
Luxalon badkamer plafond bij Baderie   Sfeervolle verlichting badkamer plafond Luxalon   Inbouwspots in badkamer plafond bij Baderie