Inloggen Volg ons op twitter twitter Like ons op Facebook facebook

Keuken


Laat u volop inspireren door de bijzondere, ruimtelijke werking van een Luxalon® plafond. Zo geeft u uw keuken een geheel eigen sfeer.


Keurig af te werken


Met een Luxalon® plafond werkt u niet alleen de leidingen en bedradingen in uw keuken subtiel weg, maar ook het afvoerkanaal van de afzuigkap. Ideaal voor wanneer u een kookeiland wilt. Kiest u voor een open keuken? Dan is de koofrand in dezelfde kleur verkrijgbaar als het keukenplafond.


Geïntegreerde verlichting


Goede en sfeervolle verlichting in uw keuken is belangrijk. Luxalon® biedt een ruim aanbod inbouwverlichting. De inbouwspots kunt u precies daar monteren waar u extra licht nodig heeft. U hoeft dus vooraf geen rekening te houden met de aansluitpunten in de keuken: bedrading werkt u eenvoudig weg.


Eenvoudig schoonmaken


Door het aluminium plafondsysteem is het schoonmaken zo gebeurd. U maakt het Luxalon® plafond snel vetvrij door er even een vochtige doek over te halen. Zo kan zelfs gourmetten zonder vervelende vlekken op het plafond achter te laten. Het witten van uw keukenplafond is verleden tijd.

Luxalon keuken plafond   Sfeervol keukenplafond Luxalon   Luxalon plafond voor kookeiland
         
Sfeervolle keukenverlichting   Eenvoudig schoonmaken Luxalon plafond   Vetvrij keuken plafond Luxalon
         
Assortiment keuken plafonds Luxalon   Moderne keuken plafonds Luxalon   Inbouwspots keuken plafond Luxalon