Inloggen Volg ons op twitter twitter Like ons op Facebook facebook

Woonkamer: perfectie tot in de kleinste details


Laat u volop inspireren door de bijzondere, ruimtelijke werking van een Luxalon® woonkamerplafond en geef uw woonkamer een eigen, sfeervolle uitstraling. Bovendien dempt u met een Luxalon® plafond het geluid in uw woonkamer.


Keurig af te werken


Hoe groot uw woonkamer ook is, een aluminium woonkamerplafond past altijd. U kunt de panelen tot wel zes meter lang op maat laten maken. Alle bedradingen van bijvoorbeeld verlichting, audio, video en beveiligingsapparatuur in uw woonkamer kunt u netjes wegwerken onder het plafond. Ook oude, beschadigde huiskamerplafonds, leidingen en buizen kunnen eenvoudig worden weggewerkt door het verlaagde plafond van Luxalon®.


Nooit meer witten


Door het aluminium plafondsysteem is het schoonmaken zo gebeurd. U maakt het Luxalon® plafond snel schoon door er even een vochtige doek over te halen. Het witten van het plafond is niet meer nodig.


Later plaatsen? Geen probleem!


Wilt u later een huiskamerplafond inbouwen? Geen enkel probleem. Bij het monteren komt er geen stof vrij, dus u kunt de meubels gewoon laten staan. Zelfs afdekken is niet nodig bij de montage van uw nieuwe aluminium plafond.

Woonkamer plafond Luxalon   Sfeervol woonkamer plafond Luxalon   Aluminium woonkamer plafond
         
Audioset plafond Luxalon   Verlaagd plafond Luxalon   Eenvoudig plafond schoonmaken
         
Sfeervolle verlichting woonkamer plafond   Systeemplafond Luxalon